banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Paket Nybörjare

1 veckas ridutflykt för nybörjare

 

Schema

Måndag - Samling 9:45 på stallet. Här kommer ni att få lära känna hästarna och efter 1 timmes lektion, har vi lärt oss att kontroller våra dem, kunna gå, vända och de viktigaste att kunna stanna hästen.

Tisdag - Samling 9:45 på stallet. En timmars lektion kommer att ges, öva på det som lärde oss på gårdagen och sedan avancera oss till nästa steg - Att lära oss hur vi sitter i sadeln när hästen travar och ökar sitt tempo.

Onsdag - Vila

Torsdag - Samling 9:45 på stallet. Gå igenom allt det vi lärt oss hitintills och nu lägger vi till och avancerar oss till nästa steg - Galopp. Vi kommer att äta lunch tillsammans och för er som vill äta hemma gör det eller så ta med lite mat så har vi picknick tillsammans. För er som äter på annat ställe återvänd kl 14:45 nu kommer vi ta en liten tur ut från gården och upptäcka den vackra landsbyggden och fortsätta öva på alla våra kunskaper som vi lärt oss under dessa dagar.

Fredag - Samling 9:45 på stallet. Gästen bör nu vara en mer säker ryttare. Vi kommer denna dag att rida ut och upptäcka den vackra landsbygden över Nerja och Torrox, detta är en 2 timmar tur. Tillbaka på stallet vid 12:00. Här har vi en lite avslutnings ceremoni.

 

Pris: 260€ (minimum 2 personer, maximum 6 personer)

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner