banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Info om bokningssystemet

Vi har ett mycket intelligent och avancerat bokningssystem

Betalning av reservationsavgiften på 30% sker direkt med krypterad koppling till banken och med ert eget korts säkerhetsrutiner. Se alltså till att kortet är öppet för Internetbetalningar. Resterande betalas först när ni anländer så ni har inte bundit er till några fler kostnader än reservationsavgiften

När ni anger de datum som ni är intresserade av här så visas enbart lediga alternativ. Om det är något speciellt ni är intresserade av och det inte syns så får vi be er att prova andra datum.

Vi har nu sänkt minimitiden för bokning av lägenheter från 7 nätter till 3 nätter för att ge er möjlighet att komma kortare perioder men då det innebär mer arbete och kan ge låsningar så tar vi också mer betalt för korta bokningar och ger rabatter för långa bokningar. Detta hanterar systemet helt automatiskt. Till och med de reducerade månadspriserna vintertid hanteras direkt så allt blir korrekt direkt.

Vår princip för prissättningen per natt blir att standardpris är för en vecka (7 nätter) och att vi justerar för kortare och längre vistelser enl. följande:

3 dagar = plus 15€/natt

4-6 dagar = plus 5€/natt

1 vecka = normalpris enl. prislistan

2 veckor = minus 10€/natt

3 veckor = minus 15€/natt

Vintertid finns det ännu lägre priser för vistelser på minst en månad.

Prova att slå datum i sökningen.

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner