shadow

policy

BOKNING

Det enklaste och säkraste sättet är att genomföra bokningen genom vår säkra onlinebokning. När ni bestämt vad ni vill boka så kopplas ni via en krypterad koppling till vår bank där ni matar in ert kortnummer och via de säkerhetsrutiner ert kort har så genomför ni betalningen av reservationsavgiften på 25% av totalbeloppet. När betalningen godkänts så kopplas ni tillbaka till en konfirmationssida på vår hemsida där er bokning beskrivs. Detta är det säkraste sätt som finns idag då varken vi eller någon annan tar del av era kortuppgifter.

Om ni ändå misstror onlinebetalningar så kan ni boka rum och lägenheter genom att maila till [email protected] med era önskemål, alt. ringa hotellet på 08-559 26 178 (IP-telefon-ring många signaler då den kopplas vidare). Vi måste dock reservera oss för emellanliggande försäljning på hemsidan.

Reservationsavgiften och senare full betalning betalas i så fall genom att antingen uppge ert kreditkortsnummer till oss i receptionen eller genom en insättning på vårt bankkonto för Nerja Adventures på den spanska banken Unicaja:
Unicaja Internacional Plaza de la Ermita 18 29780 Nerja
IBAN ES76 2103 1101 9300 3000 7961,
BIC UCJAES2M

Om Ni väljer att betala genom en banktransaktion kommer Er
bokning att vara giltig i sju dagar. Under denna tid måste avgiften
ha betalats in på banken. Görs inte detta stryks bokningen. Var
snäll och bifoga bokningsnumret som Ni fått med
bokningsbekräftelsen.

Detta gäller bara bokningar som görs mer än en månad i förväg, i
annat fall måste bokningen göras online, med ett kreditkort eller per
telefon.

Reservationsavgiften är inte återbetalbar om bokningen avbokas, om inte läkarintyg kan uppvisas senast en vecka innan ankomst som säger att Ni inte får resa.

Resterande kostnad skall betalas innan ankomst och kan betalas
antingen via banktransfer enl. ovan eller med kreditkort (Visa eller Master Card) på samma sätt som reservationsavgiften.

I övrigt så hänvisar vi till de normala hotellföreskrifter som gäller för boende på Hotel Plaza Cavana.

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner