top of page
IMG_0203.JPG.jpg
Eva Brise Skriv för livet.png

Skriv för livet, 6-13 maj 2023 

Inspireras av nya spännande miljöer i Nerja och Eva Brises handfasta pedagogik! En kurs för dig som lider av mental förstoppning och vill komma igång med ditt skrivande. Kursen ger dig en skjuts in i skrivandet med övningar som ger inspiration och ökad medvetenhet om dina inneboende möjligheter som författare.  BOKA HÄR.

 

Kursdagar är 7-12 maj. Vill du ha lägga till flyg ToR med Norwegian lördag-lördag 6-13 maj så kostar det ca 390€/person, Transfer Malaga Flygplats - Nerja ToR 138€ (1-4 personer), del i lägenhet på NerjaLuna Apartamentos eller likvärdigt 375€/person, paketpris från ca 1380€. Det finns även möjlighet till boende på hotell med frukost, kontakta oss!

 

Varje dag fokuserar vi på något tema som du har nytta av och varvar inspirationsföreläsningar med korta och längre skrivövningar, där du får konkret feed-back för att få fler perspektiv på din egen stil. 


Olika moment som kursen tar upp: 

  • Början och slutet 

  • Dramaturgi – hur vi skapar framåtrörelse 

  • Karaktärer och relationer 

  • Dialog 

  • Val av plats för historien

  • Brodera mera, genom att använda alla sinnen 

  • Form och innehåll – hur hänger de ihop 

 

Gemensam undervisning ca kl 10-13. Eget skrivande på eftermiddagen. Individuell feedback fortlöpande under veckan på överenskommen tid. 

 

Möjlighet för en gemensam utflykt och skrivande i ny spännande miljö en eftermiddag, och att ta några gemensamma måltider utifrån gruppens önskemål. Kostnad för detta tillkommer. Vi hoppas också på ett inspirerande författarbesöken av dagarna.
 
Kursledaren Eva Brise är dramatiker, som har skrivit för både film, tv och teater. Dessutom har hon lett workshops i dramatik och dramaturgi, samt i kreativt skrivande, både för vuxna och barn, organisationer, grundskola, gymnasier, folkhögskolor, fängelser, fritidsgårdar och bibliotek. I flera år ledde hon kurser under sitt koncept Skriv för livet! Både på Skrivarakademien och Studiefrämjandet. Hon är en omtyckt föreläsare och mycket handfast pedagog. 

 

Nerja är en charmig kuststad där det finns gott om mysiga tapasställen, restauranger, fina stränder och spännande aktiviteter och utflykter. Början av maj har solsäkert medelhavsklimat med ca 22-25 grader på dagarna, badbart i havet och ljusa kvällar. Tjuvstarta sommaren med oss, åk hem fylld av kreativt skrivande!

Kursdagar: söndag 7 maj - fredag 12 maj 2023
Max antal deltagare: 12
Sista anmälningsdag: 31 januari 2023

Kursen är för dig som redan är på plats på Costa del Sol, eller dig som vill resa hit! Vill du så boka paketresa förmånligt med oss, kursavgift (475€) + boende/flyg/transfer. Pris beror på val av boende och flygdatum, vi rekommenderar lördag-lördag 6-13 maj. Eller, kan kombineras med Yogakurs 13-20 maj eller Dansveckan 30/4-6/5 - eller valfria förlängningsdatum!

Del i dubbelrum inkl frukost på Hotel Plaza Cavana eller Casual Rooms som ligger mycket nära kurslokalen på Nerjaluna, från 55€ per natt. Enkelrumstillägg från 15€ per natt. Vi erbjuder även centrala semesterlägenheter för 1-4 personer från ca 75€ per natt/lägenhet på Nerjaluna. Vi kan boka ditt flyg med Norwegian och vår transfer Malaga flygplats - Nerja. Hör av dig för prisförslag till margitta@bokanerja.se

 

Kurspris: 475 €/person
100€ vid bokning, resterande efter fakturering, senast 60 dagar innan kursstart.

Skriv för livet

Reservationsavgift vid bokning 100 Euro (ej återbetalningsbar).

Resterande belopp faktureras och betalas senast 60 dagar innan kursstart.

Bokningsvillkor & information kring Covid19

För fullständigt program och mer detaljerad info är du välkommen att maila Eva Brise på eva.brise@icloud.com

Nerja har en rad spännande utflyktsmål och sevärdheter. BokaNerja är en svenskägd fullt licensierad resebyrå på plats i Nerja sedan 2004, och hjälper gärna till med tips och bokningsbara turer.  Besök till exempel de magnifika grottorna, spaniens vackraste by Frigilliana, padla till vattenfall längs kusten eller vandra på en av Europas längsta hängbroar. När ni kommer finns möjligheten att följa med på en stadsvandring för att lära känna omgivningarna för de som vill. 

 

Välkommen att höra av dig vid frågor och funderingar.

Boka din plats här senast den 31 januari

Vi ses!

Eva Brise & Tuva på BokaNerja

IMG_6234.JPG
Poolbild_okt2020_01_Nerjaluna_1350x900.jpg
IMG_2337.jpg
IMG_5541.JPG.jpg
bottom of page