top of page

Seniorträningsresa 11-18 maj 2024

morgonmeditation_nerja.jpg

Välkommen till solen i södra Spanien och vackra Nerja på en härlig pakeresa - Tjuvstarta sommaren med rörelseglädje!

 

Följ med på en aktiv seniorvecka där vi tränar, solar, badar, umgås och njuter av det ljuva livet i mysiga Nerja!
 

Det här är perfekta dagar för dig som vill hålla dig stark och frisk länge. Uppleva välbefinnande för både kropp och själ. En träningsresa för dig från ca 50+ och uppåt till sol, bad och härlig gemenskap och rörelseglädje!

 

Vi reser i en mindre, exklusiv grupp av deltagare, bor bekvämt i centrala Nerja, äter god mat och lär känna nya vänner.

Oavsett ork och ålder behöver vi alla röra på oss för att må bättre. Under denna vecka är träningen varierad med korta föreläsningar, promenader, fysträning, rörlighet, balansövningar och yoga. Kanske kan det bli lite (fuldans) också :-)
 

En av dagarna gör vi en guidad bergsvandring i den fantastiska naturen. En av kvällarna beger vi oss till Nerjas traditionella tapasbarer, en tapasrunda till några typiskt andalusiska barer där vi testar olika sorters tapas.
Det är så klart frivilligt att delta på aktiviteterna.

Väljer du hellre en lugn dag på stranden eller en shoppingrunda i mysiga staden Nerja är det valfritt.

 

Kursledaren Hannele Gladh håller dig igång på samtliga träningspass och aktiviteter under veckan. Hon är utbildad hälsocoach och har lång erfarenhet inom holistisk hälsa och som grupptränings -och BodyBalance (yoga, pilates & tai chi) ledare.

Till vardags leder hon ca. 4-5 gruppträningspass i veckan. Hon är en inspiratör som får människor att känna mer glädje, svettas och må bra!

 

Resans pris är 1405€/person. Det här ingår:


- Flygresa Arlanda - Malaga t/r med SAS (ELLER t ex Växjö-Malaga med Norwegian) , flygplatstransfer Malaga - Nerja t/r. (VILL DU HELLRE BOKA EGET FLYG? INGA PROBLEM, AVDRAG 480€, SE ANMÄLAN)

- Cavamingel med tapas vid ankomst på hotellet.
- Boende på centralt lägenhetshotell med pool i Nerja, Apartamentos Nerjaluna/Boutique Nerja, 7 nätter, lördag 11 maj - lördag 18 maj. Boende i 2-4 bädds lägenheter (möjlighet att välja eget rum eller egen lägenhet mot tillägg).
- Frukostbuffé alla dagar
- Minst 2 träningspass per dag, 12.5-17.5, ett på morgonen och ett på eftermiddagen.Träningspassen kommer främst att       hållas utomhus på stranden, takterrassen och innergården. Flera roliga träningspass kan tillkomma :-)

- Tapasrunda där vi får testa olika tapas i tre utvalda tapasbarer.

- En Paellakväll på Nerjalunas mysiga innergård med tillhörande dryck.

 

Nerja ligger ca. en timme från Malaga och bjuder på svenska sommartemperaturer i mitten av maj månad.Vid ankomsten till Hotellet NerjaLuna på lördag kväll serveras tapas och ett glas bubbel. Vi skålar för en glädjefylld aktivitetsvecka som vi har framför oss. Träning, trevliga utflykter och gemenskap!

Frukostbuffé ingår i resans pris, lunch och middag betalar man själv på plats, antingen om man går ut på egen hand eller om vi väljer att äta gemensam middag. Det finns även möjlighet att laga egen mat i lägenheterna.

För fullständigt program eller mer detaljerad information är du välkommen att kontakta Hannele:
e-post : hannele@resgladh.com

tel. 0709-929778

Du kan också följa Hannele på Instagram
@holistichannele @resgladh eller gå in på hemsidan www.hannelegladh.com

 

BOKA HÄR. Du betalar 300€/person i reservationsavgift, resterande senare som slutbetalning inför resan.

 


 

20230926_105102.jpg
morgonpromenad_nerja.jpg
morgonmeditation_nerja.jpg
traning_nerja.jpg


Som bonus får du uppleva den färgsprakande San Isidro festivalen! Den pågår 13-15 maj med konserter och flamenco. På San Isidros dag, den 15 maj, avslutas den med en procession som hyllning till bönderna och deras skyddshelgon. Processionen med hästar, vagnar och dansande grupper är cirka 4 km lång och kan ta tre till fyra timmar att nå Cuevas de Nerja, där festen fortsätter med prisutdelningar, musik och dans till långt in på natten.

Här ser du en video från förra årets firande! 

IMG_1275.JPG
IMG_3742.JPG
bottom of page