top of page
IMG_3433_webb_Nerja_Manip_Glass_Balkonge

Vinterresor

För Seniorer & SPF -

SPF resa 10 dagar 6-16 Nov 2023

 

Våra populära paketerade SPF och Senior-resor: 10 dagar för att lära känna Nerja och oss! Res tryggt med oss .

Yogaresa BokaNerja Helena Bodil_IMG_6121.JPG

YOGA Bodil & Helena

23-30 september 2023

Välkommen till underbara Nerja i höst, för en vecka med HoliYoga, MediYoga, Kundaliniyoga och meditation/mindfulness. Denna resa vänder sig till Dig som yogar sedan tidigare och som söker fördjupning inom yogan.

IMG-3196.jpg

Yoga och vandringsresa till vackra Nerja!

21-28 April 2024

Alla kan delta! Yogan kommer vara mjukgörande för kropp och själ och anpassas efter deltagarnas förmåga. På morgonen kommer det vara en mer hatha-betonad yoga och till kvällen en lugnare yin alternativt restorative (återhämtande) yoga.

Elisabeth Yoga_edited_edited_edited.jpg

Yogaresa -
Elisabeth Nilsson

13-20 maj 2023

För 16:e gången välkomnar vi yogainstruktör Elisabeth och bjuder in till en härlig vecka med yoga, god mat, gemenskap och festligt San Isidor-firande. Tjuvstarta sommaren i Nerja!

104609752_1182072118818433_2374248580638354019_n.jpg

Yogaresa -
LOVE YOURSELF

3-10 oktober 2023

Vårt mål är att fylla DIN kappsäck med energi, träning, god mat, nöjen och inspiration! Det är kvinnor i alla åldrar som åker med oss, kom själv, mor/dotter, väninna/arbetskompis!

IMG_0360.MOV.00_00_25_10.Still001.jpg

LIVSNJUTARVECKA

Nya datum kommer inom kort!

Välkommen till en härlig vecka i solen och underbara Nerja! Nu är det äntligen möjligt igen att sluta drömma och komma iväg på riktigt - dags att njuta av livet!

Yoga mala 2022.jpeg

YOGA & MÅLA

16-23 september 2023

Välkommen att följa med konstnärerna Maria & Fredrik och yogainstruktör Elisabeth till underbara Nerja i höst, för en vecka med yoga och kreativt måleri.

Alla kan deltaga, vi anpassar övningar och innehåll efter gruppen.

Skärmavbild 2023-02-13 kl. 06.09.26.png

DANSVECKAN 2023

22-27 oktober 2023

Dansveckan är  för dig som vill åka utomlands till sol och värme och dansa. En vecka fylld av dansglädje till skandinaviens populära dansband, med danskurser, aktiviteter & utflykter!

Fredrik och Igor.jpeg

Mental styrka

prel januari 2024

Här tränar du din inre styrka med erfarna coacherna Fredrik Praesto och Igor Ardoris. Stress, sömnproblem, oro, ångest och liknande minskar din prestationsfömåga och är i längden skadligt. Med en mental inre styrka kan du bli fri från sådana problem och må bra i din vardag.

AKTUELLT

PAKETRESOR TILL NERJA

Som resebyrå erbjuder vi er alltid att paketera resan, det vill säga att vi säljer både flyg, transfer, boende, olika aktiviteter och utflykter tillsammans.

Detta ger er ökad säkerhet med paketreselagen och bättre betalningsvillkor. På grund av pågående pandemi kan du just nu inte boka boende och flyg tillsammans direkt på vår hemsida. Kontakta oss så hjälper vi dig att paketera en resa, eller välj någon av våra färdiga paketresor ovan!

DRÖMMER DU OM SEMESTER I SOLEN?

Res till Nerja med oss! Semester i Nerja är solsäkert året om - medelhavstemperaturer på sommaren och svenskt sommarväder på vintern.  Nerja är känt för att ha Europas bästa klimat och ligger i en unik, skyddad subtropisk zon. Trivs avocado, mango och andra tropiska frukter så trivs du! I Nerja finns allt du behöver för en underbar semester. Vi hjälper dig hitta det perfekta semesterboendet, vi erbjuder utflykter och aktiviteter, och vi finns här på plats för dig under hela vistelsen.

Andalusien och Nerja har allt för såväl en aktiv som avslappnad semester. Vandra, cykla, ta en ridtur, spela padel, tennis, boule, prova vattensporter som kitesurfing eller paddla kajak till de vackra vikarna och vattenfallen i Maro.

VISNINGSRESOR TILL NERJA

Vi arrangerar visningsresor hit till vår region i samarbete med Nerja Home.

Nerjas bästa mäklare samlade i samma portal. Det innebär det största samlade utbudet tillsammans med LÄGSTA PRIS genom våra visningsresor. Dessutom så får ni vår hjälp och service utan kostnad!

bottom of page