top of page

AKTUELLA PAKETRESOR

hav.png

SPF Stockholm

Specialresa
SPF Stockholm - nytt datum för våren 2024 planeras!

Extra förmånligt för medlemmar i SPF Stockholm! I resan ingår utflykt med lunch och en gemensam middag mm.

Skärmavbild 2024-03-22 kl. 13.46.58.png

Zumba & Dansband

22 - 30 oktober 2024

Bokning pågår - knip en plats!

Häng med Lotta på en oförglömlig resa med ZUMBA rörelseglädje, och kvällsdanser till dansbanden Callinaz, Perikles och Casanovs!

foxveckan bild.webp

Spanska Foxveckan

12-19 oktober

Boka paket flyg, transfer & boende prisvärt med oss till Spanska Foxveckan som arrangeras av Happy Dance. Möjlig att kombinera med förlängning Dansveckan.

vy över hav berg.png

PAKETRESOR

Vi paketerar din egen resa med privat boende i Nerja.

Vi har svenskägda boenden av hög kvalitet som passar perfekt för boende 1 -8 veckor. Som resebyrå kan vi paketera hela din resa med flyg, transfer, boende och aktiviteter. Dessutom ingår vårt trygghetspaket!

kvinna under palm med drink.png

Singelresa/
Livsnjutarresa

20 nov - 4 dec 2024 (14 nätter)

5-16 januari 2025 (11 nätter)

Årets premiärresa var en succé! Unna dig det lilla extra! Inget enkelrumstillägg! Njut av Nerja, sol god mat och spännande utflykter tillsammans med andra.

Fyrkant-Dansveckan-2024-Band.jpg

Dansveckan Spanien

Sista veckan i oktober, boka nu!

Kvällsdanser, workshops, träning, strandhäng, god mat & gemenskap! Kom till Nerja och dansa till några av Sveriges populäraste dansband.

Yoga Linne DSCF8754.jpg

Iyengar Yoga

14-21 oktober 2024

Häng med Yoga i Linné, Göteborg på en härlig vecka till Nerja!  Iyengaryoga lägger vikt vid kroppens linjering och den anatomiska delen av yoga för att ge en större fysisk och mental behållning av yogautövandet.

Fredrik och Igor.jpeg

Mental styrka

Nya datum kommer inom kort!

Här tränar du din inre styrka med erfarna coacherna Fredrik Praesto och Igor Ardoris. Stress, sömnproblem, oro, ångest och liknande minskar din prestationsfömåga och är i längden skadligt. Med en mental inre styrka kan du bli fri från sådana problem och må bra i din vardag.

Annette Yoga Måla BokaNerja.jpg

YOGA & MÅLA

21 - 28 September 2024

Boka nu!

Anette Rindebrant/Villa La Sueca och Lottis Nyberg/Villa Sunshine bjuder in till en kreativ skaparvecka med avkoppling och njutning i form av målning, yoga, mat, gemenskap och naturupplevelser!

104609752_1182072118818433_2374248580638354019_n.jpg

Yogaresa -
LOVE YOURSELF

28 September - 5 Oktober 2024

Fåtal platser kvar!

Vårt mål är att fylla DIN kappsäck med energi, träning, god mat, nöjen och inspiration! Det är kvinnor i alla åldrar som åker med oss, kom själv, mor/dotter, väninna/arbetskompis!

restaurang par.png

Vinterresor

November 2024

Våra populära paketerade 14-dagars-resor för att lära känna Nerja och oss! Res tryggt med oss !

LarsEric Uneståhl BokaNerja.jpg

Mental styrka
& Coaching med
Lars-Eric Uneståhl

Nya datum kommer inom kort!

I februari hade vi kurspremiär med legendaren inom mental träning på plats i Nerja. Hör av dig om du vill ha information om nästa kurstillfälle!

PAKETRESOR TILL NERJA

Som resebyrå erbjuder vi er alltid att paketera resan, det vill säga att vi säljer både flyg, transfer, boende, olika aktiviteter och utflykter tillsammans. Detta ger er ökad säkerhet med paketreselagen och bättre betalningsvillkor. Kontakta oss så hjälper vi dig att paketera en resa, eller välj någon av våra färdiga paketresor ovan!

DRÖMMER DU OM SEMESTER I SOLEN?

Res till Nerja med oss! Semester i Nerja är solsäkert året om - medelhavstemperaturer på sommaren och svenskt sommarväder på vintern.  Nerja är känt för att ha Europas bästa klimat och ligger i en unik, skyddad subtropisk zon. Trivs avocado, mango och andra tropiska frukter så trivs du! I Nerja finns allt du behöver för en underbar semester. Vi hjälper dig hitta det perfekta semesterboendet, vi erbjuder utflykter och aktiviteter, och vi finns här på plats för dig under hela vistelsen.

Andalusien och Nerja har allt för såväl en aktiv som avslappnad semester. Vandra, cykla, ta en ridtur, spela padel, tennis, boule, prova vattensporter som kitesurfing eller paddla kajak till de vackra vikarna och vattenfallen i Maro.

KÖPA SEMESTERBOSTAD? VI HAR VISNINGSRESOR TILL NERJA

Funderar du på att köpa hus eller lägenhet i solen? Vi arrangerar visningsresor hit till vår region i samarbete med lokala mäklare. Hör av dig för mer information!

FÖRETAG, FÖRENING eller annan gruppresa?

Vi ordnar er resa vart ni än vill i Malaga-regionen. Med lång erfarenhet, bra hotellavtal och nätverk av guider i hela Andalusien ordnar vi ett upplevelserikt program med bästa service till er för en minnesvärd resa. Hör av dig för mer information!

bottom of page