PAKETRESOR TILL NERJA

Som resebyrå så erbjuder vi er alltid att paketera resan, dvs att vi säljer både flyg, transfer, boende och olika aktiviteter och utflykter tillsammans.

Detta ger er ökad säkerhet med paketreselagen och bättre betalningsvillkor. På grund av pågående pandemi kan du just nu inte boka boende och flyg tillsammans direkt på vår hemsida. Kontakta oss så hjälper vi dig om du vill paketera en resa med oss, eller välj någon av våra färdiga paketresor nedan där gruppflyg ingår!

PADELRESA 27/4

Intensiv, Nerja 27/4-1/5 2021

Välorganiserad padelresa med proffsig träning i samarbete med Lotta & Putte. Slipa din form inför sommaren!

helenabodil2.jpg

Yogaresa september 2021

Bodil & Helena, 18-25 september 2021

Fåtal platser kvar! För dig som yogar och vill utvecklas.

Vinterresor

14-dagar, avresor i oktober-november

För 17:e året i rad, våra populära paketerade gruppresor för att lära känna Nerja och oss! Covid19-försäkrade - res tryggt i höst!

AKTUELLT

DRÖMMER DU OM SEMESTER I SOLEN?

Res till Nerja med oss! Semester i Nerja är solsäkert året om - medelhavstemperaturer på sommaren, och svenskt sommarväder på vintern.  Nerja är känt för att ha Europas bästa klimat, och ligger i en unik, skyddad subtropisk zon. Trivs avocado, mango och andra tropiska frukter så trivs du! I Nerja finns allt du behöver för en underbar semester. Vi hjälper dig hitta det perfekta semesterboendet, vi erbjuder utflykter och aktiviteter, och vi finns här på plats för dig under hela vistelsen.

Andalusien och Nerja har allt för såväl en aktiv som avslappnad semester. Vandra, cykla, ta en ridtur, spela padel, tennis, boule, prova vattensporter som kitesurfing, köra vattenskoter eller padla kajak till de vackra vikarna och vattenfallen i Maro.

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

Resebyrå & kontor

Calle Granada 62
297 80 Nerja - Málaga

Email: info@bokanerja.se
Tel: +34 952 52 04 67

Tel: 08-446 80 348

Hör av dig till oss!

© 2021 BokaNerja