IMG_3433_webb_Nerja_Manip_Glass_Balkonge

Vinterresor

För Seniorer & SPF, resor för HÖSTEN 2022 Vinter 1, 6-16 nov (10 nätter)
SPF Stockholm, 16-26 nov (10 nätter)
Vinter 2, 26 nov - 6 dec (10 nätter)

För 18:e året - våra populära paketerade SPF och Senior-resor för att lära känna Nerja och oss! Res tryggt med oss i höst!

Yoga mala 2022.jpeg

YOGA & MÅLA

17-24/9 2022 

Välkommen att följa med konstnärerna Maria & Fredrik och yogainstruktör Elisabeth till underbara Nerja i höst, för en vecka med yoga och kreativt måleri.

Alla kan deltaga, vi anpassar övningar och innehåll efter gruppen.

104609752_1182072118818433_2374248580638354019_n.jpg

Yogaresa -
LOVE YOURSELF

4-11 oktober 2022

Vårt mål är att fylla DIN kappsäck med energi, träning, god mat, nöjen och inspiration! Det är kvinnor i alla åldrar som åker med oss, kom själv, mor/dotter, väninna/arbetskompis!

IMG_0360.MOV.00_00_25_10.Still001.jpg

LIVSNJUTARVECKA

Nya datum kommer inom kort!

Välkommen till en härlig vecka i solen och underbara Nerja! Nu är det äntligen möjligt igen att sluta drömma och komma iväg på riktigt - dags att njuta av livet!

Fredrik och Igor.jpeg

Mental styrka

28/6-2/7 2022 

Här tränar du din inre styrka med erfarna coacherna Fredrik Praesto och Igor Ardoris. Stress, sömnproblem, oro, ångest och liknande minskar din prestationsfömåga och är i längden skadligt. Med en mental inre styrka kan du bli fri från sådana problem och må bra i din vardag.

Yogaresa BokaNerja Helena Bodil_IMG_6121.JPG

YOGA Bodil & Helena

24/9 - 1/10 2022 

Välkommen till underbara Nerja i höst, för en vecka med HoliYoga, MediYoga, Kundaliniyoga och meditation/mindfulness. Denna resa vänder sig till Dig som yogar sedan tidigare och som söker fördjupning inom yogan.

Skrivarvecka BokaNerja.jpg

Skrivarvecka

Januari & Maj 2023 

Drömmer du om att skriva en bok och få den utgiven? Hur kommer man igång? Här får du konkreta verktyg, tips och råd för att kunna förverkliga dina författarambitioner. Kursen leds av erfarna författare, och vi gör tillsammans inspirerande utflykter i Andalusien med författartema.

AKTUELLT

PAKETRESOR TILL NERJA

Som resebyrå erbjuder vi er alltid att paketera resan, det vill säga att vi säljer både flyg, transfer, boende, olika aktiviteter och utflykter tillsammans.

Detta ger er ökad säkerhet med paketreselagen och bättre betalningsvillkor. På grund av pågående pandemi kan du just nu inte boka boende och flyg tillsammans direkt på vår hemsida. Kontakta oss så hjälper vi dig att paketera en resa, eller välj någon av våra färdiga paketresor ovan!

DRÖMMER DU OM SEMESTER I SOLEN?

Res till Nerja med oss! Semester i Nerja är solsäkert året om - medelhavstemperaturer på sommaren och svenskt sommarväder på vintern.  Nerja är känt för att ha Europas bästa klimat och ligger i en unik, skyddad subtropisk zon. Trivs avocado, mango och andra tropiska frukter så trivs du! I Nerja finns allt du behöver för en underbar semester. Vi hjälper dig hitta det perfekta semesterboendet, vi erbjuder utflykter och aktiviteter, och vi finns här på plats för dig under hela vistelsen.

Andalusien och Nerja har allt för såväl en aktiv som avslappnad semester. Vandra, cykla, ta en ridtur, spela padel, tennis, boule, prova vattensporter som kitesurfing eller paddla kajak till de vackra vikarna och vattenfallen i Maro.

VISNINGSRESOR TILL NERJA

Vi arrangerar visningsresor hit till vår region i samarbete med Nerja Home.

Nerjas bästa mäklare samlade i samma portal. Det innebär det största samlade utbudet tillsammans med LÄGSTA PRIS genom våra visningsresor. Dessutom så får ni vår hjälp och service utan kostnad!