DRÖMMER DU OM SEMESTER I SOLEN?

Res till Nerja med oss! Semester i Nerja är solsäkert året om - medelhavstemperaturer på sommaren, och svenskt sommarväder på vintern.  Nerja är känt för att ha Europas bästa klimat, och ligger i en unik, skyddad subtropisk zon. Trivs avocado, mango och andra tropiska frukter så trivs du! I Nerja finns allt du behöver för en underbar semester. Vi hjälper dig hitta det perfekta semesterboendet, vi erbjuder utflykter och aktiviteter, och vi finns här på plats för dig under hela vistelsen.

Andalusien och Nerja har allt för såväl en aktiv som avslappnad semester. Vandra, cykla, ta en ridtur, spela padel, tennis, boule, prova vattensporter som kitesurfing, köra vattenskoter eller padla kajak till de vackra vikarna och vattenfallen i Maro.

PAKETRESOR TILL NERJA

Som resebyrå så erbjuder vi er alltid att paketera resan, dvs att vi säljer både flyg, transfer, boende och olika aktiviteter och utflykter tillsammans.

Detta ger er ökad säkerhet med paketreselagen och bättre betalningsvillkor. På grund av pågående pandemi kan du just nu inte boka boende och flyg tillsammans direkt på vår hemsida. Kontakta oss så hjälper vi dig om du vill paketera en resa med oss, eller välj någon av våra färdiga paketresor nedan!

Gitarr_IMG_1979.jpg

MusikRetreat 

Gitarr & sång, Nerja 5-15/1 2022

Danska proffs delar med sig av sin kunskap under 10 dagar med intensiva workshops och härliga upplevelser  i Nerja!

IMG_3433_webb_Nerja_Manip_Glass_Balkonge

Vinterresor

14-dagar, Febr 22

För 18:e året, våra populära paketerade gruppresor för att lära känna Nerja och oss! Covid19-försäkrade - res tryggt i höst!

AKTUELLT

VISNINGSRESOR TILL NERJA

Vi arrangerar visningsresor hit till vår region i samarbete med Nerja Home.

Nerjas bästa mäklare samlade i samma portal. Det innebär det största samlade utbudet tillsammans med LÄGSTA PRIS genom våra visningsresor. Dessutom så får ni vår hjälp och service utan kostnad!