top of page

AKTUELLT

kvinna under palm med drink.png

Singelresa/
Livsnjutarresa

14-25 Januari 2024

Starta upp det nya året med ett äventyr där du kan unna dig det lilla extra! Inget enkelrumstillägg! Njut av svenskt försommarväder, ljusa dagar, god mat och spännande utflykter.

restaurang par.png

Vinterresor

28 februari - 13 mars 2024

 & 13-27 mars 2024

För 20:e året - våra populära paketerade 14-dagars-resor för att lära känna Nerja och oss! Res tryggt med oss !

Elisabeth Yoga_edited_edited_edited.jpg

Yogaresa -
Elisabeth Nilsson

14 - 21 Sepember 2024

Bokning öppnar inom kort

För 16:e gången välkomnar vi yogainstruktör Elisabeth och bjuder in till en härlig vecka med yoga, god mat, gemenskap och festligt San Isidor-firande. Tjuvstarta sommaren i Nerja!

Yoga mala 2022.jpeg

YOGA & MÅLA

21 - 28 September 2024

Bokning öppnar inom kort

Välkommen att följa med konstnärerna Maria & Fredrik och yogainstruktör Elisabeth till underbara Nerja i höst, för en vecka med yoga och kreativt måleri.

Alla kan deltaga, vi anpassar övningar och innehåll efter gruppen.

traning_nerja.jpg

Seniorträningsresa

11-18 Maj 2024

Det här är perfekta dagar för dig som är senior och som vill hålla dig stark och frisk länge. Uppleva välbefinnande för både kropp och själ.

Vi reser i en mindre, exklusiv grupp av deltagare, bor bekvämt i centrala Nerja, äter god mat och lär känna nya vänner.

hav.png

SPF Stockholm

Specialresa
SPF Stockholm 13-27 mars 2024

Extra förmånligt för medlemmar i SPF Stockholm! I resan ingår utflykt med lunch och en gemensam middag.

Yogaresa BokaNerja Helena Bodil_IMG_6121.JPG

YOGA Bodil & Helena

5 - 12 Oktober 2024

Bokning öppnar inom kort

Välkommen till underbara Nerja i höst, för en vecka med HoliYoga, MediYoga, Kundaliniyoga och meditation/mindfulness. Denna resa vänder sig till Dig som yogar sedan tidigare och som söker fördjupning inom yogan.

Fredrik och Igor.jpeg

Mental styrka

Nya datum kommer inom kort!

Här tränar du din inre styrka med erfarna coacherna Fredrik Praesto och Igor Ardoris. Stress, sömnproblem, oro, ångest och liknande minskar din prestationsfömåga och är i längden skadligt. Med en mental inre styrka kan du bli fri från sådana problem och må bra i din vardag.

vy över hav berg.png

PAKETRESOR

Vi paketerar din egen resa med privat boende i Nerja.

Vi har svenskägda boenden som passar perfekt för boende 1 -6 veckor för bra priser. Som resebyrå kan vi paketera hela din resa med flyg, transfer, boende och aktiviteter. Dessutom ingår vårt trygghetspaket.

IMG-3196.jpg

Satnamyoga

21 - 28 April 2024

 Välkommen att följa med på en skön yoga och vandringsresa till vackra Nerja! Vi kommer varva yoga med natursköna 

vandringar i de kringliggande bergen mot Sierra Nevada.

104609752_1182072118818433_2374248580638354019_n.jpg

Yogaresa -
LOVE YOURSELF

28 September - 5 Oktober 2024

Bokning öppnar inom kort

Vårt mål är att fylla DIN kappsäck med energi, träning, god mat, nöjen och inspiration! Det är kvinnor i alla åldrar som åker med oss, kom själv, mor/dotter, väninna/arbetskompis!

PAKETRESOR TILL NERJA

Som resebyrå erbjuder vi er alltid att paketera resan, det vill säga att vi säljer både flyg, transfer, boende, olika aktiviteter och utflykter tillsammans. Detta ger er ökad säkerhet med paketreselagen och bättre betalningsvillkor. Kontakta oss så hjälper vi dig att paketera en resa, eller välj någon av våra färdiga paketresor ovan!

DRÖMMER DU OM SEMESTER I SOLEN?

Res till Nerja med oss! Semester i Nerja är solsäkert året om - medelhavstemperaturer på sommaren och svenskt sommarväder på vintern.  Nerja är känt för att ha Europas bästa klimat och ligger i en unik, skyddad subtropisk zon. Trivs avocado, mango och andra tropiska frukter så trivs du! I Nerja finns allt du behöver för en underbar semester. Vi hjälper dig hitta det perfekta semesterboendet, vi erbjuder utflykter och aktiviteter, och vi finns här på plats för dig under hela vistelsen.

Andalusien och Nerja har allt för såväl en aktiv som avslappnad semester. Vandra, cykla, ta en ridtur, spela padel, tennis, boule, prova vattensporter som kitesurfing eller paddla kajak till de vackra vikarna och vattenfallen i Maro.

VISNINGSRESOR TILL NERJA

Vi arrangerar visningsresor hit till vår region i samarbete med Nerja Home.

Nerjas bästa mäklare samlade i samma portal. Det innebär det största samlade utbudet tillsammans med LÄGSTA PRIS genom våra visningsresor. Dessutom så får ni vår hjälp och service utan kostnad!

bottom of page