spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Resebyrå och resegarantier

BokaNerja är en fullt registrerad och försäkrad spansk resebyrå.

Registreringsnummer är CIAN 296128-3 och numret är en garanti för att vi uppfyller alla regler och förutsättningar.

Det är mycket hårda krav på resebyråer i Spanien och det är ständiga uppföljningar från myndigheter att vi fortfarande uppfyller de krav som ställdes och som var en förutsättning för att vi överhuvudtaget fick starta företaget.

Dessa inbegriper säkerhet för kunder i alla möjliga situationer och myndigheterna ställer krav på höga försäkringar som täcker möjliga händelser på samma sätt som resegarantier genom Kammarkollegium i Sverige. T ex är du skyddad om BokaNerja skulle gå i konkurs.

Däremot så finns det varken anledning eller möjligheter för ett spanskt företag att ha någon överenskommelse med svenska Kammarkollegium för att uppfylla de svenska bestämmelserna för resegarantier i Sverige. Detta gäller förstås enbart svenska företag.

Som resebyrå så organiserar BokaNerja paketresor som ger en högre grad av säkerhet för kunden jämfört med om man själv köper flyg och boende separat. En paketresa behöver inte vara en gruppresa utan om avtalet med resebyrån innebär att du köper flyg och boende plus eventuellt transfer, utflykter etc. så är det en paketresa och du är skyddad av försäkringarna.

Att köpa genom en resebyrå innebär dessutom bättre betalnings- och avbokningsvillkor.
 Genom BokaNerja så betalar man vid bokning enbart en reservationsavgift på boendet (30%) och flygbiljetterna. Resterande faktureras drygt 2 månader innan avresa med betalning senast 30 dagar innan resan. Fram tills den betalningen ska ske kan man avboka resan utan ytterligare kostnader och det behövs inga läkarintyg. Erlagda avgifter betalas dock inte tillbaka.Om avbokningen beror på sjukdom så brukar istället den kostnaden alltid ersättas av den reseförsäkring som vi alltid rekommenderar er att ta. Har ni en bra hemförsäkring med resedel så kan det räcka.

Vill man vara försäkrad mot kostnader i samband med avbokning av annan anledning än sjukdom så samarbetar vi med marknadsledande Europeiska som har bra både avboknings- och reseförsäkringar.

 

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner