banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

WISP España

undefined

Internet i Spanien har inte varit någon lätt historia.

Teleoperatörer garanterar 10% av det du betalar för och många gånger har vi inte ens fått det.
Det är också problem med en ADSL-lina som delas mellan lägenheter då någon t.ex. med Slingbox suger upp all bandbredd och andra kan inte ens läsa tidningen.

I Spanien betraktas uppkopplingen normalt vara fullgod om du kan kolla mail och någorlunda läsa tidningen medan svenskar numera ser det som självklart att man kan streama TV och videochatta med barnbarnen. Detta är stor skillnad och vi har lagt ner mycket jobb och pengar med multipla uppkopplingar för att försöka motsvara förväntningarna.

Dessa problem är nu över i och med samarbetet med WISP España. WISP har en egen bredbandslina och kan med avancerad styrning se till att alla får det de behöver och betalar för. Vi byter ut alla uppkopplingar i egna fastigheter och rekommenderar alla partners att göra detsamma. Att man får en egen bandbredd som inte delas med andra kallas dedikerad bandbredd och är något mycket fördelaktigt.

Vi rekommenderar därför naturligtvis WISP till alla andra i Nerja med omnejd också!
Aktuell prislista infogas nedan. Du kan välja uppkoppling per månad eller för längre tid och väljer vilken bandbredd du behöver. Du får då en dedikerad bandbredd som alltid fungerar och levererar.

För mer info om täckningsgrad och avtal kontakta Gabriella (som pratar svenska) på [email protected] eller hennes mobil 687 375 684

 

undefined

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner