spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Bergtorpskolan

Ni hade sannerligen ett svårt utgångsläge, förväntningarna på resan var skyhöga såväl från ungdomarna, lärare och medföljande föräldrar. Vi hade fått rekommendationer från en klass som var hos er året innan, och även närstående som har bott hos er under vintern samma år. Trots det svåra utgångsläget lyckades ni överträffa våra förväntningar!

Paketet ni erbjöd, var väl anpassat för en grupp som vår. Lägenhetshotellet vi kunde disponera helt själva var superfräscht. Perfekt för vår skolklass som bestod av 29 ungdomar 2 lärare och 4 medföljande föräldrar.
Nerja är lagom stort och erbjöd allt vad man kan förvänta sig. Vädret perfekt och vyer helt makalöst underbara. Gångavstånd till allt. Programmet var mycket bra  anpassat. Perfekt avvägt med aktiviteter och fritid.
Bra att starta med en lunch vid ankomst, incheckning, middag och sedan rundvandring i byn för att bekanta oss. Dag två med först sol och bad sedan en god paellalunch. Därefter en lagom lång promenad upp till grottorna, som var fantastisk, var mycket uppskattad. Tredje dagens utflykt till Alhambra var oerhört intressant, alla uppskattade också att vi hann bada lite när vi kom hem igen. Fjärde dagens vandring i den spännande ravinen upp till den fantastiska bergsbyn Frigliana var mycket uppskattad av alla och ett fint litet träningspass. Vi avslutade dessutom kvällen med dansskola och grunderna i Flamenco! Hemresan sista dagen gick också bra, om än motvilligt av alla som hellre ville stanna kvar...

Vi gillade helheten, programmet och miljön väldigt mycket. Vi imponerades av detaljerna i er planering. Att ni gissade att den allmänna bussen nog skulle bli full från Frigliana ner till Nerja och därför hade ställde en mindre extrabuss till vårt förfogande tyder på en förmåga från er att vilja säkerställa den allra bästa upplevelsen för oss. Vi kände oss välkomna, och väl omhändertagna under våra dagar. Ingen ville åka hem, alla vill åka till er och Nerja igen. Precis så ska det vara!

Tack Magnus och tack Eva, jag lovar våga att ni kommer få påhälsningar i Nerja igen av många av oss som var med denna resa.
Vänligen
Richard Trojmar
För Bergtorpsskolan i Täby

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner