spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

9F1 Myrsjö

Klassen och vi lärare är mycket nöjda med vår vistelse hos er i Nerja.

Konceptet ni erbjuder, och lever upp till, passar verkligen de önskemål och förväntningar vi hade innan resan.

Det finns många fördelar att lyfta fram. En är att hotellet kändes lite som "vårat" under dagarna vi var där. Det är lagom stort för en grupp/klass. Inga andra gäster att ta hänsyn till. Läget i Nerja var riktigt bra. Nära till det mesta man vill ha nära till. Frukostar och middagar var väl anpassat till just en skolklass. Just anpassningen till gruppen var väl tajmad. Det är tydligt att ni har bra koll på hur en grupp tonåringar fungerar.

VI var där fyra dagar och det program ni föreslog var bra sammansatt. En kortare rundvandring i stan, en riktigt god paellalunch, en lagom lång promenad upp till grottorna, en dagsutflykt ill Alhambra och vandringen i ravinen med tapaslunsch var väl anpassad till våra önskemål. Det blev gott om tid till "Egna" aktiviteter också. Vilket också var uppskattat.

Mycket var alltså positivt. Det jag ändå upplevde som det mest positiva var det bemötande vi fick av er, Magnus och Eva. Det är som sagt tydligt att ni förstår hur en skolklass fungerar och har förmågan att bemöta gruppen  på ett mycket positivt sätt.

Vi kommer absolut rekommendera fler skolklasser att besöka er.

Hälsningar

Albin och 9F1

 

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner