spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

9A Europaskolan

Europaskolan
Nerja Adventures, det ultimata resepaket för en skolklass, bokstavligen ALLT överträffade våra förväntningar!!

Arrangören hjälper till med att boka flyg om man vill (Norwegian), man blir upphämtade i fräscha bussar på flygplatsen, hotellet är ett litet charmigt 4:a våningshotell med pool på taket (ungdomarna fick t.om. otroligt nog bada hela natten bara de inte störde grannarna) och en jättehärlig terrass även på plan tre (vi förfogade helt och hållet över hela hotellet trots att om vi hade klämt ihop oss så hade de kunnat hyra ut ett par rum till - snacka om schysst!!).

Hotellet och Nerja Adventures drivs av ett både gästvänligt och flexibelt par som heter Magnus och Eva (de gjorde verkligen allt för att optimera vår resa och meckade om i utflyktsschemat för att passa in väder och vind), frukosten var ordenlig och serverades på hotellet, luncherna intogs bland annat på en jättemysigt paellarestaurang nere vid stranden samt att vi fick en schysst packed lunch för utflykten till Alhambra, Granada. Middagarna serverades på en supermysig restaurang (jättegod mat och rikliga portioner) inne i den lilla charmiga staden (små gågator, Europabalkongen, mysiga små boutiquer, caféer, restauranger mm).

Stränderna var jättehärliga och det fanns planer för beachvollyboll för ungdomarna (bollar fick vi låna på hotellet…), utflykterna så som Granada och Nerja-grottorna var välplanerade, vi hade egna guider och bussarna var fräscha…

Så, m a o, vi var helt lyriska, både ungdomar som vuxna - allt överträffade våra förväntningar, t o m vädret och temperaturen i vattnet :-)

Vi vill därför varmt rekommendera Nerja Adventures till andra skolklasser, idrottslag mm. Ni kommer garanterat inte bli besvikna om ni väljer denna helt makalösa arrangör!! Dessutom är den otroligt prisvärd, be om en offert, tro oss, det är värt det!
Fanns även gratis WIFI och IP-telefoni så ungdomarna kunde ringa hem helt gratis… bara en sån sak!

Magnus och Eva nås på
[email protected]

Vänliga hälsningar

Föräldrar, lärare och ungdomar
MYP 4A (9A), Europaskolan Södermalm

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner