spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Kristoffersson (1)

Klockan är strax före sju när vi lämnar Toboso och sneddar över torget, passerar Plaza Espania som är öde liksom Capilla del Mar, restaurangen som är mötesplats för många svenskar som liksom vi gärna tillbringar några månader varje år i Nerja - denna pärla på Costa Tropical - Nerja den bästa av världar.

Vi är på väg till bussen som skall ta oss till Malaga och hem till Sverige. Detta är den åttonde gången sedan 2010 som vi varit nere, allt sedan den gången vi fick kontakt med Magnus och Eva Wahlberg och deras Boka Nerja, en reseagentur som ständigt expanderat och utvecklats. Olika boenden har vi provat men funnit Hotel Toboso vid Europabalkongen passa oss bäst. Det finns dock många andra alternativ som BokaNerja kan erbjuda, alla med hög standard.

Vi tar bussen till Malaga och tunnelbanan till flygplatsen och det gör vi sedan flera år för det är ett enkelt och behagligt sätt att avsluta sin Nerja-vistelse på. Tid för reflexioner under den timma resan tar. Det finns dock alternativ. BokaNerja har egen shuttleverksamhet till flyget så man kan boka taxi genom dem.

BokaNerjas kontor på Calle Granada har blivit en samlingsplats  och här kan man boka utflykter, dricka torsdagskaffe, låna böcker, deltaga i olika aktiviteter och även få diverse tips vad man kan göra på egen hand. (tvättstugan som finns här får man dock klara på egen hand). Magnus och Eva och Lasse och Paul gör var och en allt för att vistelsen i Nerja skall bli ihågkommen.

När vi lämnar Nerja denna gång har vi redan bokat både höst och vår 2014/15. Antalet besökare som vill utnyttja Boka Nerja och familjen Wahlbergs service ökar ständigt och det med all rätt. Man får all hjälp man behöver och kontakterna med läkare/tandläkare är etablerade sedan länge vilket många värdesätter.

Många liksom vi kommer tillbaka år från år så det gäller att boka bostad i tid.

Anders och Ingrid Kristoffersson

Umeå

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner