Hässleholm
Träningsläger IFK Hässleholm
Mellan den 25 mars och den 1 april så hade vi IFK Hässleholm hos
oss på träningsläger.
Jättetrevliga och härliga grabbar. Hela veckan förflöt utan några
som helst problem och alla var stormförtjusta i Nerja som bas för
träningsläger, med den fantastiska gräsplanen, med eget hotell på
San Miguel och med maten hos José på Capilla del Mar. Tränaren Alf
Jönsson som rest runt med allsvenska lag och klubbar på 15-20 läger
i olika länder menade att detta definitivt var ett av de allra
bästa, förmodligen det bästa han hade varit på.
Vi har nog inte riktigt förstått hur bra det är att ha
träningsläger här även om Säter som var här för något år sedan
också menade att "bättre än så här kan det inte bli" Här menade
spelare med allsvenska meriter att om bara de allsvenska lagen
kände till detta så skulle de boka upp all tid.
Det låter ju trevligt men lite svårhanterligt.
Utvärdering Träningsläger 25/3-1/4 på Hostal San Miguel
+ Närhet till centrum, bad, fotbollsplanen
+ Den pittoreska stadsmiljön
+ Närhet till många spännande utflyktsmål
+ Mycket bra kvalitet på träningsanläggningen, gräs, gym,
omklädningsrum av hög kvalitet.
Personal mycket gästvänlig
+ God mat (lunch/middag) hos José. Rikliga portioner med varierat
innehåll. Svensktalande ägare.
Fördel att kunna sitta tillsammans under måltiden.
+ Behaglig stämning som skapas av Evas och Magnus gästvänliga
bemötande på San Miguel.
Man känner sig som hemma!
+ Solterrass med pool på taket, tvättmöjligheter, samlingsrum i
källaren för genomgångar och filmkvällar
- Finns inga minus! Vi hittade inga!
"Detta är ett ställe som vi gärna återvänder till! Vi kan starkt
rekommendera detta till andra klubbar!
Ledarna för IFK Hässleholm
Alf, Rikard och Daniel
Rikard: "Det är omöjligt att hitta något fel på detta
träningslägret"
Daniel: "Närhet till planer, centrum, bad och ett hotell för oss
själva gör att man trivs från första minut"
Alf Jönsson: "Efter att ha upplevt en 15-20 träningsläger i olika
länder klassar jag detta som ett av de allra bästa"