spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Referenser idrott

 

STORT, STORT tack för en fantastisk upplevelse hos dig och Eva på Nerjaluna.
Vi har haft kanonfina dagar hos er mellan den 23 - 28 mars 2014.
Här kommer ett par av de största anledningarna till att vi varmt vill rekommendera er och fortsätta vara hos er framöver:
 
·         Service - helt fantastisk! Vi har fått hjälp med allt vi önskat, från att boka flyg, hotell, transfer, alla aktiviteter och bra restauranger. Att dessutom få en privat guidad vandringstur av allt som vi planerat redan första dagen visade på outstanding angagemang från er sida, vandringen till Frigilana inte minst!
·         Boendet - perfekt att vi alla kunde få plats på Nerjaluna. Vi gillade att äta frukost och lunch på gården samt att inte minst att lägga ett par av träningspassen på taket med utsikt. Tillgången till konferensrummet passade utmärkt till våra yogaklasser och till vår gemensamma bildvisning sista kvällen.
·         Flyget - så enkelt att boka via er och Norweigan och med lagom framförhållning. Dessutom non stop Arlanda - Malaga, en jätteviktig detalj.
·         Transfer - 45 min med trevliga Paul som stog och väntade. Han skötte alla övriga transporter perfekt och blev till på köpet god vän med hela gruppen.
·         Nerja som stad är suverän. En levande by året om, liten och överskådlig med tillgång till många riktigt bra träningsmöjligheter både inomhus och utomhus.
·         Vädret - att kunna erbjuda våra gäster ett bra klimat "off season"  är ovärderligt. Trots att vi var där i mars kunde vi köra de flesta träningspassen utomhus (ibland var det något kyligt för yogan kl 7.00) och t o m  bada!
·         Måltider  - frukost varje dag kl 8.30 fungerade kalasbra. Att ni sedan enkelt och lätt hjälpte oss med salladslunch på kort varsel visade åter igen på ert högklassiga servicetänk. De allra flesta av restaurangerna ni rekommenderade var perfekta för vårt ändamål.
·         Aktiviteter - privat visning av Grottona och Flamencon var resans absoluta höjdpunkter, superbra! Gymmet fyllde också sin funktion när vi hade egna PT-timmar.
 
Slutligen vill vi bara säga - VI KOMMER TILLBAKA I HÖST IGEN!!!


Träningsläger IFK Hässleholm

Mellan den 25 mars och den 1 april så hade vi IFK Hässleholm hos oss på träningsläger.
Jättetrevliga och härliga grabbar. Hela veckan förflöt utan några som helst problem och alla var stormförtjusta i Nerja som bas för träningsläger, med den fantastiska gräsplanen, med eget hotell på San Miguel och med maten hos José på Capilla del Mar. Tränaren Alf Jönsson som rest runt med allsvenska lag och klubbar på 15-20 läger i olika länder menade att detta definitivt var ett av de allra bästa, förmodligen det bästa han hade varit på.
Vi har nog inte riktigt förstått hur bra det är att ha träningsläger här även om Säter som var här för något år sedan också menade att "bättre än så här kan det inte bli" Här menade spelare med allsvenska meriter att om bara de allsvenska lagen kände till detta så skulle de boka upp all tid.
Det låter ju trevligt men lite svårhanterligt.

Utvärdering Träningsläger 25/3-1/4 på Hostal San Miguel

+ Närhet till centrum, bad, fotbollsplanen

+ Den pittoreska stadsmiljön

+ Närhet till många spännande utflyktsmål

+ Mycket bra kvalitet på träningsanläggningen, gräs, gym, omklädningsrum av hög kvalitet.
Personal mycket gästvänlig

+ God mat (lunch/middag) hos José. Rikliga portioner med varierat innehåll. Svensktalande ägare.
Fördel att kunna sitta tillsammans under måltiden.

+ Behaglig stämning som skapas av Evas och Magnus gästvänliga bemötande på San Miguel.
Man känner sig som hemma!

+ Solterrass med pool på taket, tvättmöjligheter, samlingsrum i källaren för genomgångar och filmkvällar

- Finns inga minus! Vi hittade inga!

"Detta är ett ställe som vi gärna återvänder till! Vi kan starkt rekommendera detta till andra klubbar!

Ledarna för IFK Hässleholm
Alf, Rikard och Daniel

Rikard: "Det är omöjligt att hitta något fel på detta träningslägret"
Daniel: "Närhet till planer, centrum, bad och ett hotell för oss själva gör att man trivs från första minut"
Alf Jönsson: "Efter att ha upplevt en 15-20 träningsläger i olika länder klassar jag detta som ett av de allra bästa"

Träningsläger Gif Nike
Lördag 30/10 - Söndag 7/11 2010Truppen har under de 3 senaste åren valt att lägga träningsläger utomlands, 2008 Weissenhäuser Strand i Tyskland, 2009 Torrevieja i Spanien. Resan 2009 till Spanien gav mersmak vilket gjorde beslutet enkelt att det skulle bli Spanien i år igen. Detta år blev det lite längre söderut nämligen till den charmiga byn Nerja 5 mil öster om Malaga eller 3036 km söder om Lomma.
Vad är det då som gör att vår slogan för året "FOOTBALLCAMP IN SPAIN THE BEST PLACE TO TRAIN" stämmer in från vårt träningsläger?
Utöver det underbara vädret som Spanien/Nerja erbjuder vid denna årstid finns det mycket bra träningsmöjligheter med bra och närliggande planer. Möjligheter till att anordna träningsmatcher, bra boende, bra mat, bad, marknader och andra utflyktsmöjligheter.
Allt för att ge bra förutsättningar till ett lyckat träningsläger. Sen har vi i truppen också ett härligt gäng tjejer som skiner ikapp med solen och vi ledare möttes under våra nio resdagar dagligen med positiva stora leenden. Ni kan säkert räkna ut hur bra vi alla hade det under vårt träningsläger!

Nedan kan ni läsa lite från vår dagbok och truppens stora fotbollsminne från 2010.

Det var ett resvant gäng som lämnade Lomma på lördagen för vidare färd till Kastrup och boarding på flyget till Malaga. På söndagen stod det La Liga match på programmet! Malaga CF - Real Sociedad på ett fullsatt Estadio La Rosaleda, Malaga förlorade tyvärr men vad gör det, upplevelsen var ändå total.
Under veckan hade vi ett 2-timmars träningspass varje förmiddag. Hur skönt var det inte att kunna träna i shorts och lämna understället hemma. Det var full fokus från tjejerna och de yttre förutsättningarna att genomföra en kvalitativ träning kan inte bli bättre.
Eftermiddagspassen var också populära då vi valde bara att njuta av det härliga vädret och tillbringade dessa på Playa Burriana med att chilla, sola, bada, spela volleyboll och allt annat som ges möjlighet vid en härlig sommarstrandJ
Inget läger utan träningsmatch. På torsdagen åkte vi in till Malaga för att möta Atlético Malaga ett lag som spelar i elitdivisionen i spanska ligan. Till vår samordnare Antonio framfördes önskemålet att de inte skulle "toppa" laget! Det var ett riktigt bra lag vi mötte med hög individuell kompetens och som var väl samspelta. Förlust med 6-0 men de "röda hästarna" skall ha en guldstjärna för sin vilja o inställning då vi fortsatte att kämpa ända in i kakletJ
Andra ljusglimtar var Marknad, Puppy of the day, Trainer of the day, Brommapojkarna-MFF live på en pub i Nerja, Shopping, som sagt mycket annat finns att berätta men lite av våra upplevelser stannar kvar inom truppen.
Det var ett glatt och solbränt fotbollsgäng som anlände Lomma på söndagen och vilken avslutning på veckan då vi hann hem o se MFF säkra SM-guldet!

Totalbetyget för veckan blir med all rätt mycket högt och vi kan varmt rekommendera andra klubbar som planerar träningsläger att förlägga det i Nerja. Där finns alla de förutsättningar som både spelare och ledare behöver för att erhålla både en kvalitativ fotbolls- och fritidsmiljö. Det känns också extra tryggt att Magnus finns till hands med sin vana att anordna träningsläger, vet han också vilka behov en fotbollsförening har för ett lyckat träningsläger. Magnus lyckades även med att ordna ett kanonväder till oss under vår vecka, givetvis ett extra plus!

Ledarna i Gif Nike F93/96
Ronny  Bonny  Jacob  Rick  Mårten

Hej Magnus!
Nu har vi kommit hem, och hemresan gick bra.

Allt klaffade perfekt.
Organisationen runt lägret var bra ordnat med träningstider och matcher.
Boendet är exemplariskt, speciellt på ett träningsläger där man vill binda ihop truppen på ett bra sätt.
Grabbarna bodde två och två villket gör att man lär känna varandra bättre.

Maten var tokbra med stora portioner, grabbarna åt sig mer
än mätta varje dag, i en fantastisk miljö med jättebra service av värden Jose.

Under de 5 dagar vi var nere så tränade vi 6 träningar
och hade 2 träningsmatcher, så vi kunde inte göra några utflykter. Men det vi upplevde i närområdet, som tex Balkong Europa och stränderna
och gågatorna, det vittnar om att det finns mer att uppleva nästa gång vi kommer.

Träningsanläggningarna är riktigt bra. Naturgräset på stadion
var riktigt skönt att kliva ut på, trots att grabbarna tyckte att naturgräs inte var nån höjdare i början, så ändrade de sig snabbt direkt när vi började träna.
Nu är vi tillbaka på kontgräs och grabbarna längtar tillbaka till gräs.

Vädret (ja vad säger man) 30 grader varmt och sol varje dag. Kan det bli bättre!

Tack för en underbar vistelse hos Er på San Miguel. Vi rekommenderar alla andra lag som ska på träningsläger till Spanien att välja Nerja som träningsort.
Inte bara för vädret utan för organisationen runt omkring och de fina träningsanläggningarna.

Mvh Tommy Götelid
Bollstanäs SK P-97N1

Vi börjar med sammanfattningen:

Två veckors träningsläger som varit mycket bra!

Anledningen att det varit så lyckat är främst Eva och Magnus förtjänst! Vi har fått "äga" hotellet under dessa två veckor och boendet har känts mer som ett hem än ett hotell under vistelsen, ett stort tack för det bemötande vi fått!

Ytterligare + under veckan:

+ Träningsanläggningen

+ Kvaliteten på fotbollsplanen

+ Hjälp med transporter  till utflykter och matcher i Malaga.

+ Nerjas charmiga miljö

+ Trygghet i en mindre ort för eleverna och oss

+ Tillgång till teorisal

+ Gångavstånd till plan, strand och centrum.

+ Tvättmöjligheter på hotellet

+ Vädret

Vi kan starkt rekommendera detta hotell  till klubbar och skolor!


Henrik och Stefan

JB gymnasiet Malmö

 

 

 

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner