spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Hallmann

Bedömning, sammanfattning

Sektionen för Fysisk Aktivitet och Idrottsmedicin inom Fysioterapeuterna, Sverige. Har haft en 1 veckas seminarium/kurs i Nerja, Costa Tropical Spanien. Detta gjordes under vecka 14 2014.

Vi gjorde en fördjupningskurs i Idrottsmedicin inom golfens biomekanik, som riktar sig till sjukgymnaster/fysioterapeuter. Vi höll till i BokaNerjas lokaler, dels hyrde vi alla lägenheter på Nerjaluna samt använde oss av deras konferensrum.

Då vi hade avancerad mätutrustning med oss, radar och 3D analyser så var vi i behov av el samt internetuppkoppling. Kanske en enkel sak i Sverige men detta kan strula i Spanien. Dessutom var logistiken tvungen att fungera mellan lägenhetshotellet och driving ranch.

BokaNerja hade som resebyrå ansvaret för hela resan med flyg, transfer och boende. Jag kan inte komma på en enda detalj som inte fungerade under veckan utan en smidig och lyhörd organisation gjorde kursveckan mycket lyckad. Att sedan lägenheterna, konferensrummet, pation och frukostrummet var superba var extra krydda. Vi vill gärna tacka värdparet Eva och Magnus för otrolig bra service.

Uwe Hallmann Ordförande

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner