spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Boot camp

STORT, STORT tack för en fantastisk upplevelse hos dig och Eva på Nerjaluna.
Vi har haft kanonfina dagar hos er mellan den 23 - 28 mars 2014.
Här kommer ett par av de största anledningarna till att vi varmt vill rekommendera er och fortsätta vara hos er framöver:
 
·         Service - helt fantastisk! Vi har fått hjälp med allt vi önskat, från att boka flyg, hotell, transfer, alla aktiviteter och bra restauranger. Att dessutom få en privat guidad vandringstur av allt som vi planerat redan första dagen visade på outstanding angagemang från er sida, vandringen till Frigilana inte minst!
·         Boendet - perfekt att vi alla kunde få plats på Nerjaluna. Vi gillade att äta frukost och lunch på gården samt att inte minst att lägga ett par av träningspassen på taket med utsikt. Tillgången till konferensrummet passade utmärkt till våra yogaklasser och till vår gemensamma bildvisning sista kvällen.
·         Flyget - så enkelt att boka via er och Norweigan och med lagom framförhållning. Dessutom non stop Arlanda - Malaga, en jätteviktig detalj.
·         Transfer - 45 min med trevliga Paul som stog och väntade. Han skötte alla övriga transporter perfekt och blev till på köpet god vän med hela gruppen.
·         Nerja som stad är suverän. En levande by året om, liten och överskådlig med tillgång till många riktigt bra träningsmöjligheter både inomhus och utomhus.
·         Vädret - att kunna erbjuda våra gäster ett bra klimat "off season"  är ovärderligt. Trots att vi var där i mars kunde vi köra de flesta träningspassen utomhus (ibland var det något kyligt för yogan kl 7.00) och t o m  bada!
·         Måltider  - frukost varje dag kl 8.30 fungerade kalasbra. Att ni sedan enkelt och lätt hjälpte oss med salladslunch på kort varsel visade åter igen på ert högklassiga servicetänk. De allra flesta av restaurangerna ni rekommenderade var perfekta för vårt ändamål.
·         Aktiviteter - privat visning av Grottona och Flamencon var resans absoluta höjdpunkter, superbra! Gymmet fyllde också sin funktion när vi hade egna PT-timmar.
 
Slutligen vill vi bara säga - VI KOMMER TILLBAKA I HÖST IGEN!!!

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner