top of page
Fredrik och Igor.jpeg

Mental styrka i Spanien 3-7 juli 2023 med Fredrik och Igor

Den här kursen handlar om dig. Du kommer att lära dig självhypnos för att omprogrammera negativa mönster och skapa nya positiva. Med din inre styrka kan du hantera vardagen på ett enklare sätt. Stress, sömproblem, oro, ångest och liknande minskar din prestationsfömåga och är i längden skadligt. Med en mental inre styrka kan du bli fri från sådana problem och må bra i din vardag. Detta välbefinnande gör dig också mer effektiv med ett inre lugn. Under veckan kommer du lära dig Självhypnos och Hypnothinking® för att skapa en Inre Styrka.

 

Mental styrka handlar om fokus bortom tvivel. Ett av de verktyg du lär dig är Hypnothinking® som ger dig just detta fokus i kombination med avspänning. Hypnos är ett mentalt tillstånd där du har möjlighet att vara kreativ och att påverka och förändra dig själv. Genom att lära dig självhypnos kan du enkelt försätta dig själv i detta tillstånd för att skapa positiva förändringar i ditt liv. Att lära sig självhypnos på egen hand är ofta tidskrävande och kräver en hel del övning. Därför har vi satt ihop denna kurs där vi tar några sinnrika genvägar så att du snabbt och enkelt lär dig att gå in i detta tillstånd. När du väl lärt dig detta öppnas en ny värld av möjligheter där du kan ta kontrollen över dina omedvetna processer, utmana dina begränsningar och nå framgång inom de områden du vill.

Kursledare är Fredrik Praesto och Igor Ardoris. Tillsammans har de en stor erfarenhet av hypnos, självhypnos, mindfulness och mental träning. Under denna vecka kommer du få färdigheter som gör att du kan utvecklas som person och inom vilka områden du vill. Detta sker i en behaglig miljö i Nerja i Andalusien.

Kurspriset inklusive delat boende är 1400€. 

Datum där boende ingår på lägenhetshotellet Nerjaluna eller motsvarande är sön-sön 2-9 juli 2023. Kan förlängas/justeras mot tillägg.
Själva kursen är 5 timmar per dag och pågår i fem dagar  3-7 juli 2023.

I priset ingår delad bostad med självhushåll på Nerjaluna, där vi också har vår kurslokal https://www.bokanerja.se/nerjaluna 

Vill du lägga till för eget rum eller egen lägenhet finns det möjlighet att göra det, liksom att mot tillägg välja hotell inkl frukost bara ett par minuters promenad från kurslokalen. Pris för flygresan tillkommer och är olika beroende på varifrån du reser och när du bokar. Du kan boka flyg själv, eller via oss på BokaNerja. Vi kan även lägga till transfer ToR Malaga flygplats-Nerja, pris för 1-4 personer är ToR 138€. BokaNerja erbjuder även utflykter, läs mer här.

Boende ingår 7 nätter 2-9 juli 2023, kursdagar är 3-7 juli.
Max antal deltagare: 12
Sista anmälningsdag: 31 mars 2023
Ingår i resans pris:

-        Boende 2-9 juli  delad lägenhet på lägenhetshotellet NerjaLuna, centralt beläget i Nerja. Lägenheter finns för 2-4 personer.

Pris totalt 1400 Euro, tillägg för eget rum i delad lägenhet 125 Euro. Tillägg för egen lägenhet / enkelrum 250 Euro. Flyg och transfer tillkommer. 

 

Självhushåll i lägenheterna.  Möjlighet finns att justera boende antal nätter, lägga till frukostbuffé, eller att byta boende till närbeläget hotell inkl frukost mot ett mindre tillägg - fråga om pris eller boka, kontakta tuva@bokanerja.se

Pris: 1400 €/person
200€ vid bokning,
resterande efter fakturering

Paketresa

Reservationsavgift vid bokning 200 Euro (ej återbetalningsbar).

Resterande belopp faktureras och betalas senast 30 dagar innan kursstart.

Bokningsvillkor & information kring Covid19

För fullständigt program och mer detaljerad info är du välkommen att maila Fredrik på fredrik@praesto.com och/eller Igor på igor.ardoris@gmail.com

Du kan även läsa om resan på http://www.praesto.com/mental-styrkevecka-i-spanien/

Nerja är en charmig kuststad där det finns gott om härliga tapasställen, restauranger, fina stränder och spännande aktiviteter och utflykter. BokaNerja är en svenskägd resebyrå på plats i Nerja sedan 2004, och hjälper gärna till med tips och bokningsbara turer.  Besök till exempel de magnifika grottorna, spaniens vackraste by Frigilliana, padla till vattenfall längs kusten eller vandra på en av Europas längsta hängbroar. När ni kommer finns möjligheten att följa med på en stadsvandring för att lära känna omgivningarna för de som vill. 

 

Välkommen att höra av dig vid frågor och funderingar.

Boka din plats genom att maila Tuva på BokaNerja senast den 31 mars 2023, tuva@bokanerja.se

BokaNerja.jpg
Poolbild_okt2020_01_Nerjaluna_1350x900.jpg
bottom of page