top of page
IMG_0360.MOV.00_00_25_10.Still001.jpg
Livsnjutarvecka i Nerja


Bjud dig själv på en vecka med den där lilla extra guldkanten som fyller på din energi, en härlig uppstart eller förlängning av sommaren - kanske tillsammans med din älskade eller en vän. Livsnjutarveckan bjuder på flera energigivande upplevelser tillsammans, hisnande vackra vyer, spännande spansk historia, njutning av god mat och dryck, soligt strandhäng och bad i Medelhavet, ljumma kvällar med spanska smaker på mysiga restauranger i Nerjas charmiga gränder, och nya vänner. 

Välkommen till en härlig vecka i solen och underbara Nerja! Nu är det äntligen möjligt igen att sluta drömma och komma iväg på riktigt - dags att njuta av livet!

Kollage nr2.jpg
Kollage nr1.jpg

Livsnjutarvecka i Nerja

Livsnjutarvecka 1, 3-10 april 2022 

Livsnjutarvecka 2, 7-14 maj 2022 

Livsnjutarvecka 3, 1-8 oktober 2022

Pris: från 1.345 €/person

Totalpris per person del i dubbelrum en vecka från 1325€. Pris i enkelrum 1675€. 

Superiorrum med havsutsikt tillägg 105€/rum. Oktoberresan, tillägg 100€/person p.g.a högsäsong.

Ingår

Flyg med SAS Arlanda - Malaga ToR. Även valbart avresa från Kastrup med SAS, tillägg 140€/person.

Boende 7 nätter del i standard dubbelrum inkl. frukost på ****Hotel Perla Marina

Transfer ToR Malaga - Nerja 

Välkomst-tapasbuffé inkl dryck 

Spansk matlagning Caracoles 5 rätters lunch inkl. dryck 

Grottor - Cuevas de Nerja 

Moriska palatset Alhambra - Granada

Fine-dining 5-rätters middag inkl. dryck & Flamencoshow

FOTOS_GALERIA_DE_FOTOS_IMG_20190125_180343.jpeg
FOTOS_GALERIA_DE_FOTOS_20170523_112045.jpeg
DOBLE-VISTAS-AL-MAR-1.jpeg
FOTOS_GALERIA_DE_FOTOS_hotel-perla-marina-fachada-2.jpeg

Program:

 

Dag 1 - på eftermiddagen avresa från Arlanda med SAS. Efter ca 4 timmar landar du på Malaga flygplats och möts av oss, dina värdar för veckan och vår transferbuss som kör oss en knapp timme öster ut till vår lilla charmiga kuststad Nerja. Incheckning på ****Hotell Perla Marina ca kl 21, där vi bjuder på en välkomstskål och spansk tapasbuffé intill strandkanten.

De som vill fortsätter på egen hand längs strandpromenaden för en sen middag eller en drink inne i Gamla Stan.

 

Dag 2 - Frukost på hotellet. En härlig frukost med allt som ska finnas toppat med solmogna lokala tropiska frukter och spanska delikatesser ingår hela veckan. Det finns även möjlighet att beställa till middag på hotellet för 15€/kväll för de som önskar. 

Förmiddagen rekommenderar vi att du upptäcker Nerja och strosar runt i gränderna, njuter av utsiktsplatsen Balcon de Europa och besöker Gamla Stan med sina restauranger och butiker.

Kl 14. Vi åker slingrande vägar upp längs de omgivande bergen förbi den lilla vackra vita bergsbyn Frigilliana till restaurangen Los Caracoles. Med en hänförande utsikt över havet och Nerja lagar vi vår egen 5-rätters lunch tillsammans med en spansk kock - det blir Gazpacho, Paella, Tortillas, Pil-Pil och efterrätt - allt under trevliga former med goda drycker där vi får chans att lära känna varandra. Hemfärd ca kl 18.30

 

Dag 3 - Njut av Nerja på egen hand, eller boka till en utflykt till Caminito del Axarquia, en vandring till en av Europas längsta hängbroar.

Kl 18. - vi tar vår buss den korta turen till utkanten av Nerja och en helt egen kvällsvisning av de fantastiska, gigantiska Cuevas de Nerja, ett av Spaniens största besöksmål. Tillsammans med vår guide vandrar vi genom grottsalarna, och får under vördnad för naturens storhet och tidens oändliga rymd veta mer om grottornas historia och geologi. Vi är tillbaka ca 20.00 i Nerja, i tid för att du på egen hand ska kunna fortsätta kvällen.

 

Dag 4 - Kl 9.00 Vi åker på en heldagsutflykt till det helt otroligt vackra moriska palatset Alhambra i Granada, ett av världens mest besökta utflyktsmål. Vi guidas genom hänförande salar och magnifika trädgårdar, och förflyttas tillbaka till sagornas och poeternas tid i vad som av många kallas världens vackraste historiska monument. Sedan promenerar vi ner till den charmiga gamla stan i Granada där vi finner inbjudande små restauranger, intressanta historiska minnesmärken och exotiska butiker i de månghundraåriga, vindlande gränderna. Tillbaka ca kl 18.

 

Dag 5 - Njut av Nerja på egen hand, eller boka på en heldagsutflykt, Exotisk fruktodling & Vinbodega Alpujarras

 

Dag 6 - Njut av Nerja på egen hand eller boka till en aktivitet under förmiddagen mot tilläggskostnad: välj mellan Ridning/Cykling/Vandring/Yoga

Kl 18. Vi samlas för fine-dining på en av Nerjas restauranger med en stjärna i Guide Michelin, Oliva. Det härliga krögarparet lagar sin provsmakningsmeny med 5 rätter med tillhörande viner och bjuder på en smakrik kväll. Vi avslutar tillsammans med en färgsprakande Flamenco-show!

 

Dag 7 - Njut lite extra av din egen favoritdel av Nerja under dagen! Tillval för de som vill är gemensam middag på kvällen på en mysig restaurang vid havet, och kanske går du sedan ut i Nerjanatten en sista gång med nyfunna vänner.

 

Dag 8 - Hemfärd. Förhoppningsvis fylld av en förälskad känsla till Nerja och livet, solvarm hud och ett leende på läpparna lämnar du Nerja för denna gång, och vår transfer tar dig till Malaga flygplats. Varmt välkommen tillbaka!

 

Tillval, mer information och bokning efter anmälan.

 

Tillägg middag på hotellet 15€.

Tillägg gemensam middag dag 7, ca 35€

 

Utflykter:

 

Dag 3, Caminito del Axarquia, 69€

Ungefär en halvtimmes bilresa från Nerja i de omgivande bergen öppnade år 2021 en ny vandringsled som har en av Europas längsta hängbroar. Den nya ”caminiton” i La Axarquía bjuder på storslagna vyer och en hisnande vandring längs med bergskammen och över hängbron som binder samman ravinens båda sidor. Vi vänder vid hängbron och går tillbaka till byn vi utgått från för en lunch där tillsammans, tillbaka ca 16.00.

 

Exotisk fruktodling & Vinbodega Alpujarras, 89€

En heldags specialutflykt, två i en! Vi åker först till Antonio och hans ekologiska fruktodling utanför Nerja. Här får vi en guidad visning av odlingen och smakar lokalodlade exotiska frukter tillsammans med bubblig cava eller andra kylda drycker. Därefter åker vi genom ett hänförande landskap vidare till Vinbodegan Haza de Lino högt uppe i Alpujarras, där vi får se vinodlingen, korkekar och provsmaka familjens 5 lokalproducerade viner tillsammans med genuina spanska tapasrätter. Mätta och nöjda hemma ca kl 18.

 

Dag 6, valbara aktiviteter, pris ca 25€ - 65€

- Ridning - några timmars härlig ridning i omgivningarna runt Nerja

- Cykling - utifrån din nivå ordnar vårt proffs på cykelturer rätt utrustning och runda 

- Vandring - från Nerja följer vi Rio Chillar upp till vattenfallen med picknick längs vägen

- Yoga - väck kroppen på Villa Sunshine med vacker utsikt, mjuk yoga och en lättlunch inkl drycker på gårdens           egna råvaror

- Padel - Vi spelar på någon av Nerja´s fina padelbanor utomhus i det fina vädret.

bottom of page