banner
shadow

Tillvägagångssätt

Info
Vi har resebyråavtal med Norwegian där vi får tillgång till deras databas.
Du kan därför enkelt här hitta både bästa och billigaste flyget samtidigt som du väljer det boende som är ledigt och passar dig bäst. Ingen annan kan erbjuda denna service. Värt att tänka på är också att en bokning av boende och flyg tillsammans av en resebyrå blir en paketresa med högre säkerhet, motsvarande svensk paketreselagstiftning med resegarantier.

 

Tillvägagångssätt
Efter det att ni har valt boende och flyg så klickar ni på knappen "Välj Boende och Flyg"
Då får ni upp en sammanfattning av det ni vill boka med totalpris och ni ska fylla i namnuppgifter för flygbiljetterna.
KOM IHÅG att man alltid måste ange namnen så som de listas i era pass!
Sedan anger ni kontaktuppgifter. Vänligen kontrollera att ni anger korrekt mailadress då era flygbiljetter automatiskt mailas dit direkt från Norwegian.

Betalning
När ni klickar "Betala Boende och Flyg" så kommer ni till banken genom en krypterad och säker uppkoppling. Ni har nu max 30 minuter på er att genomföra köpet innan banken avbryter. Det bör inte vara några problem då ni enbart behöver ange era kortuppgifter och klicka "Köp". Tänk bara på att i förväg ha kodnummer, kortdosa eller vad er egen bank använder för säkerhetsrutiner. Alltså precis som vanligt. Kolla också innan att ert kort är öppet för köp i utland och via Internet.

Debitering
Vid bokning så debiteras reservationsavgift på 30% av kostnaden för boende samt flygbiljetterna. Resterande kostnad för boendet faktureras ca en månad innan resan vid förmedling av privata hyresobjekt eller om ni bokat ett paket, såsom Vinterresa. Vid boende i BokaNerjas semesterlägenheter sker slutbetalning på plats hos oss. 

Flygbiljetter och reservationsavgift återbetalas inte vid eventuell avbokning.

Sittplatser
När du får flygbiljetterna så kollar du förstås att allt är korrekt. Det finns också en ruta där du kan klicka "välj sittplats". Klickar du där så kommer du direkt till val av sittplatser på dina aktuella flygningar. Detta går väldigt smidigt och utan kostnad. Du får snabbt nya biljetter via mail med sittplatserna inlagda.

Reseförsäkring
Försäkra dig om att du har en heltäckande reseförsäkring ifall att det skulle hända något. Vi samarbetar med marknadsledande Europeiska. Du kanske också behöver skydda dig med en avbokningsförsäkring. Denna kan du också boka direkt här, kostnaden är 6% av resans pris och bokningen ska göras inom två dygn från din bokning. En gällande reseförsäkring är en förutsättning för att ta del av det förmånliga och avancerade samarbete vi har med spanska sjukhus.

 

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner