spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Boka

 Välkomna till Bokanerjas onlinebokningar.

3dsecure _logo

Alla våra bokningar av boenden, utflykter och artiklar har helt säkra krypterade kopplingar till Bankia, en av Spaniens största banker.

Detta är alltså det säkraste sätt att boka på som finns idag då ni inte behöver delge någon människa ert kreditkortsnummer och ni genomför bokningarna med ert kreditkorts normala säkerhetsrutiner i en skyddad miljö.

Kontrollera därför innan ni börjar med bokningen att ert kreditkort är öppet för betalningar via Internet och till utlandet. Detta är en inställning ni i allmänhet gör i er Internetbank. Är kortet inte öppet så nekas ni transaktionen av er bank.

Så fort ni markerar att ni vill boka någonting så reserverar systemet er bokning innan ni kopplas vidare till banken. Detta för att ingen annan under bokningen ska kunna hinna före. När ni kopplas vidare till banken så har ni ca 20 minuter på er att slutföra bokningen innan ni kopplas ner från banken. Var bussig och tänk också på att aldrig använda tillbaka-knappen när ni har kommit vidare till banken. Detta resulterar i att er bokning annuleras av banken och ni får börja om från början. Det tar då en stund innan systemet släpper tillbaka er bokning och gör den tillgänglig igen.

Vi hoppas att dessa enkla råd ska hjälpa er att hos oss genomföra bokningar av det bästa som Nerja har att erbjuda.

Välkomna!

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner