banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Samarbete läkarcentral

Samarbete med läkarcentralen Clinicas Rincon i Nerja

Clinicas Rincon är en läkarcentral i Nerja som har imponerat oerhört på oss och våra gäster. De har en mycket professionell organisation vilket gör att de är effektiva och grundliga. Liksom vi så har de satsat på att vara små enheter som kan ge personlig service. Samtidigt så har de flera enheter och sjukhus vilket innebär att de har stora resurser och vid behov en mängd olika specialister tillgängliga.

I Nerja så har de ett eget litet sjukhus som ligger alldeles bredvid mottagningen. Här får patienterna en mycket förnämlig service och många känner sig behandlade som prinsessor. Mat från närliggande restauranger både till den inlagde och till medföljande make som även kan få sova över ger stor trygghet.

Vi har utvecklat ett samarbete då vi gärna vill ge våra gäster tryggheten att veta att de har förstklassig läkarvård bara några minuters promenad från våra lägenheter och hotell. Våra gäster har därför alltid en engelskspråkig kontaktperson som möter upp och ser till att de får omedelbar hjälp och blir omhändertagna på bästa sätt. Trygghet och service.

Det är så oerhört viktigt när man åker utomlands att man har förtroende för sjukvården om det skulle hända något och det kan vi verkligen lova att ni får här. Inom några minuter sitter ni framför en läkare och strax så har de tagit alla prover. Kunniga läkare gör analyser och behöver ni ligga kvar så har de en mindre sjukhusavdelning bredvid där ni får kunglig service. Behövs specialister så kallas sådana in. Annars så kallas ni på återbesök bara för att se att allt är bra och det är ju bekvämt då mottagningen bara ligger 5 minuters promenad från våra lägenheter eller hotell.

Så ska ni ut och resa så se till att ni har resedelen i hemförsäkringen aktiverad eller att ni har en separat reseförsäkring och kom ner till oss i Nerja. Om ni behöver ta en reseförsäkring så är vi ombud för det mest kända företaget Europeiska ERV. Ange bara vid bokningen att ni vill ha reseförsäkring också eller boka den enkelt här.

Vill ni få professionell vård för att snabbt bli friska så har ni väldigt god hjälp att bli det på Clinicas Rincon!

Snabbt och professionellt, stora resurser, personlig omtanke.

Här bredvid finns grundligare beskrivning av deras specialiteter och några omdömen från våra gäster som har varit patienter hos dem.

För att befästa detta samarbete och underlätta för alla parter så har vi utformat ett visitkort som alla gäster får och som visar att ni är just våra gäster. Visa fram det när ni kommer till Clinica Rincon för snabb service.

Screen -capture -4

Screen -capture -5

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, info@bokanerja.se     Sitemap
banner